Veelgestelde vragen

Easyfairs Nederland staat al meer dan 20 jaar bekend om haar gastvrijheid. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de pers. Daarom is de pers van harte welkom bij beurzen en events van Easyfairs Nederland, Nederlands grootste beurs- en eventorganisator. Bij de persafdeling van Easyfairs Nederland kunt u terecht voor accreditatie- en interviewverzoeken.

Om accreditatie aan te vragen voor een beurs/event van Easyfairs Nederland, kunt u een mail sturen naar pers@easyfairs.com. De accreditatie dient uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de beurs/het event te worden aangevraagd, waarna u per mail antwoord krijgt over het al dan niet toewijzen van de accreditatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kunt u uw persbadge ophalen bij de beursreceptie.

  • Het betreden van Evenementenhal en bijbehorende terreinen is voor eigen risico.
  • Evenementenhal is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of ongevallen.
  • Evenementenhal geeft uitsluitend toegang boven de 18 jaar.
  • Indien de bezoekers onder de 18 jaar Evenementenhal betreden, is dit uitsluitend toegestaan onder toezicht en begeleiding van een volwassene. Dit is voor eigen verantwoording en risico.

Evenementenhal is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Wij adviseren u toezicht te houden op uw eigendommen en deze te beveiligen en adequaat te verzekeren, vanaf het moment dat ze uw pand verlaten tot het moment dat ze weer in uw pand terugkeren. Veel transport- en verblijfsverzekeringen blijken in geval van diefstal uitsluitend tot uitkering over te gaan als er sprake is van (aantoonbare) braakschade. Bij diefstallen gedurende de op- en afbouwdagen van de beurs of op de beursdagen zelf zal er echter geen braakschade aan het pand zijn en zal de verzekeraar dus aanvullend bewijs eisen dat uw eigendommen daadwerkelijk zijn gestolen. Wij adviseren u daarom met uw verzekeraar vooraf af te stemmen welke wijze van beveiliging van uw eigendommen (veel standhouders kiezen voor kettingen) recht geeft op dekking bij diefstal en dit ook vast te leggen in uw polis. Buiten de op- en afbouw uren zijn de laad- en losdeuren gesloten en ‘s nachts is beveiliging in het pand aanwezig.

Onze medewerkers kunnen u eerste hulp bij (kleine) ongelukken bieden. Bij de hoofdreceptie is een speciale EHBO post ingericht waar u terecht kunt.

Huisdieren zijn in Evenementenhal Gorinchem niet toegestaan (uitgezonderd hulphonden).

Per 1 januari 2011 wordt er geen BTW doorberekend aan buitenlandse standhouders.

Middels onderstaande link komt u op de site van de belastingdienst in Nederland, waar u verdere toelichting kunt vinden; www.belastingdienst.nl

Deze vakbeurzen zijn op uitnodiging van de exposanten te bezoeken. Indien u geen Entreebewijs heeft ontvangen, dan kunt u een kaart kopen bij de beursreceptie op vertoon van uw uittreksel van de Kamer van Koophandel of kijk voor meer informatie op de desbetreffende beurswebsite.

U kunt voor aanvang van een vakbeurs via de beurswebsite een Entreebewijs aanvragen. Dit Entreebewijs kunt u op de desbetreffende beurssite aanvragen door online uw gegevens achter te laten. Na controle en goedkeuring van uw gegevens komt u automatisch bij ons in het systeem terecht.

Een Entreebewijs is persoonsgebonden en alleen beschikbaar voor de vakgerichte bezoeker. Het Entreebewijs geeft u recht op (gratis) toegang tot de desbetreffende vakbeurs en wordt u ongeveer twee weken voor aanvang per post toegezonden!

Wij maken gebruik van standbouw van het merk Octanorm. Deze standbouw bestaat uit een aluminium geraamte waar witte platen in geplaatst worden.

• Hoogte 2,51 m
• Zichtbare wandhoogte 2,40 m
• Wandbreedte 0,99 m (inclusief paaldikte)
• Zichtbare wandbreedte 0,95 m (exclusief paaldikte)
• Paaldikte 4,0 cm
• Breedte frieslijst 10 cm
• Hoogte aluminiumstrip 5,0 cm
• Breedte aluminiumstrip 1,5 cm (de breedte van de inkeping in de strip is 0,4 cm en deze inkeping is 1,2 cm diep)
• Plaatdikte 0,3 cm

Op of in onze standbouw materialen mag niet geplakt, geniet, geschroefd of gespijkerd worden. Wilt u iets bevestigen dan zijn er haken bij de (opbouw)receptie verkrijgbaar. Objecten die aan de standbouw worden gehangen mogen maximaal een gewicht hebben van 5 kilo.

De meeste vakbeurzen bieden toegang voor personen boven de leeftijd van 18 jaar, maar voor sommige beurzen geldt een uitzondering. Bezoek daarom de website van de desbetreffende beurs voor meer informatie.

Voor consumentenbeurzen gelden andere regels. Deze worden op de betreffende beurssite vermeldt.

Jaarlijks bezoeken duizenden bezoekers Evenementenhal Gorinchem. Veiligheid heeft dan ook de hoogste prioriteit binnen onze organisatie. Daarom besteden wij hier continu aandacht aan.

Het is in Evenementenhal Gorinchem verboden om te roken!

U bent dan ook zelf verantwoordelijk en riskeert bij overtreding een boete! Evenementenhal zorgt er bij ieder beurs/evenement voor dat hier een passende oplossing wordt verzorgd.

Parkeren bij Evenementenhal Gorinchem kost €8,-.

Heeft u nog andere vragen?

Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Scroll naar top