Congreszalen

Next Level bevindt zich op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem, een goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid. Of u nu een klein intiem congres organiseert of een grootschalig evenement, wij hebben de juiste ruimten en expertise om uw congres tot een succes te maken. Next Level is de perfecte locatie om uw congres tot zijn recht te laten komen. Met onze hypermoderne zalen en state-of-the-art faciliteiten zorgen we ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Met een presentatie op ons indrukwekkende scherm van 12 meter doorsnee houden we gegarandeerd de aandacht van uw relaties vast. Onze zalen zijn uitgerust met de nieuwste technieken, waaronder het beste geluid en prachtige verlichting die naar wens kunnen worden aangepast. Op Next Level ontbreekt het uw bezoekers aan niets. Wij beschikken over drie verschillende congreszalen, elk met hun eigen capaciteit en indeling. Deze zalen zijn strategisch gelegen rondom onze centrale Foyer, die dienst kan doen als ontvangstruimte, netwerkruimte of als locatie waar uw gasten kunnen genieten van een hapje en drankje. Op Next Level vinden we het belangrijk dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen en de optimale congreservaring beleven.

Neem contact met ons op en ontdek hoe Next Level uw congres naar nieuwe hoogten kan brengen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

De kracht van Easyfairs

Flexibel voor ieder event

Deze zalen zijn strategisch gelegen rondom onze centrale Foyer, die dienst kan doen als ontvangstruimte, netwerkruimte of als locatie waar uw gasten kunnen genieten van een hapje en drankje

Alle kennis en expertise onder één dak

Middels één partner uw gehele event organiseren. Van catering tot standbouw, personeel en aankleding: alles in eigen beheer!

Jarenlange ervaring op het gebied van hospitality

In de afgelopen 20 jaar gaf Evenementenhal miljoenen bezoekers het gevoel van thuiskomen op onze (vak)beurzen, fairs en muziekevents

Congreszaal 1

Hypermoderne zaal met scherm van 12 meter doorsnede en mogelijkheid om te splitsen in twee afzonderlijke zalen.

Congreszaal 2

Compactere congreszaal met wand die zicht biedt op Beurshal 2. Huisstijl door te voeren met flexibele led-verlichting.

Ervaringen

Bekijk onze andere ruimtes

Beurshallen

Organiseer zowel kleine als grote beurzen in de twee multifunctionele beurshallen van onze locatie.

Foyer

Gebruik de sfeervolle Foyer om te netwerken of organiseer een gezellige borrel.

Binnentuin

Ontdek de unieke binnentuin om zomerbarbecues, borrels en feesten te organiseren.

Vergaderzalen

Bereid uw salesteam goed voor voorafgaand aan de beurs of vergader op een externe locatie voor nieuwe inspiratie.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het organiseren van een event, over één van onze ruimtes óf kunnen we je ergens anders mee helpen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Nicole Stuijk

Head of Meeting & Events

Stuur ons een bericht

Scroll naar top