Congreszalen

Next Level bevindt zich op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem, een goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid. Of u nu een klein intiem congres organiseert of een grootschalig evenement, wij hebben de juiste ruimten en expertise om uw congres tot een succes te maken. Next Level is de perfecte locatie om uw congres tot zijn recht te laten komen. Met onze hypermoderne zalen en state-of-the-art faciliteiten zorgen we ervoor dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Met een presentatie op ons indrukwekkende scherm van 12 meter doorsnee houden we gegarandeerd de aandacht van uw relaties vast. Onze zalen zijn uitgerust met de nieuwste technieken, waaronder het beste geluid en prachtige verlichting die naar wens kunnen worden aangepast. Op Next Level ontbreekt het uw bezoekers aan niets. Wij beschikken over drie verschillende congreszalen, elk met hun eigen capaciteit en indeling. Deze zalen zijn strategisch gelegen rondom onze centrale Foyer, die dienst kan doen als ontvangstruimte, netwerkruimte of als locatie waar uw gasten kunnen genieten van een hapje en drankje. Op Next Level vinden we het belangrijk dat uw bezoekers zich op hun gemak voelen en de optimale congreservaring beleven.

Neem contact met ons op en ontdek hoe Next Level uw congres naar nieuwe hoogten kan brengen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Congreszaal 1

Hypermoderne zaal met scherm van 12 meter doorsnede en mogelijkheid om te splitsen in twee afzonderlijke zalen.

Congreszaal 2

Compactere congreszaal met wand die zicht biedt op Beurshal 2. Huisstijl door te voeren met flexibele led-verlichting.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van onze zalen voor uw bijeenkomst of vergadering? Vraag dan via onderstaande button de beschikbaarheid op.

Een greep uit de mogelijkheden

Gala’s | Awardshows | Seminars | Congressen | Bedrijfsfeesten | Beurzen | Online/ hybride events

Beurshallen

Organiseer zowel kleine als grote beurzen in de twee multifunctionele beurshallen van onze locatie.

Foyer

Gebruik de sfeervolle Foyer om te netwerken of organiseer een gezellige borrel.

Binnentuin

Ontdek de unieke binnentuin om zomerbarbecues, borrels en feesten te organiseren.

Vergaderzalen

Bereid uw salesteam goed voor voorafgaand aan de beurs of vergader op een externe locatie voor nieuwe inspiratie.
Scroll naar top