Eindeloze mogelijkheden tot 15.000 personen

Op een centrale plek in Nederland, direct gelegen aan de snelwegen A15 en A27 bevindt zich het grootschalige evenementencomplex in Gorinchem. Evenementenhal Gorinchem faciliteert al jarenlang talloze evenementen en staat bekend om haar flexibiliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Met jarenlange ervaring in events dragen we bij aan het succes van duizenden evenementen en verwelkomen we miljoenen bezoekers.

De kracht van Evenementenhal Gorinchem

Centrale ligging en goede bereikbaarheid

Op een half uur rijden van onder meer Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam, bevindt zich het indrukwekkende evenementencomplex in Gorinchem. Direct gelegen aan de snelwegen A15 en A27 vormt deze centrale plek dé ideale locatie voor evenementen.

Alle kennis en expertise onder één dak

Middels één partner uw gehele event organiseren. Van catering tot standbouw, personeel en aankleding: alles in eigen beheer of met behulp van 1 van onze partners!

Jarenlange ervaring op het gebied van hospitality

In de afgelopen 25 jaar gaf Evenementenhal miljoenen bezoekers het gevoel van thuiskomen op onze (vak)beurzen, fairs en muziekevents.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het team van Evenementenhal Gorinchem? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top