Eindeloze mogelijkheden tot 15.000 personen

Welkom bij Evenementenhal Gorinchem, het grootschalige evenementencomplex met eindeloze mogelijkheden voor evenementen tot wel 15.000 personen. Gelegen op een centrale plek in Nederland, direct aan de snelwegen A15 en A27, bieden wij een uitstekende bereikbaarheid voor zowel nationale als internationale bezoekers.

Al jarenlang verzorgt Evenementenhal Gorinchem talloze succesvolle evenementen. Onze reputatie is gebaseerd op flexibiliteit, gastvrijheid en betrokkenheid. Met onze uitgebreide ervaring in het organiseren van diverse evenementen dragen we bij aan het succes van duizenden bijeenkomsten en verwelkomen we jaarlijks miljoenen bezoekers.

Of je nu een beurs, conferentie, concert, product presentatie, sportevenement of ander grootschalig evenement wilt organiseren, bij Evenementenhal Gorinchem ben je aan het juiste adres. Onze locatie beschikt over moderne en multifunctionele ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van onze zalen voor uw bijeenkomst of vergadering? Vraag dan via onderstaande button de beschikbaarheid op.

De kracht van Evenementenhal Gorinchem

Centrale ligging en goede bereikbaarheid

Op een half uur rijden van onder meer Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam, bevindt zich het indrukwekkende evenementencomplex in Gorinchem. Direct gelegen aan de snelwegen A15 en A27 vormt deze centrale plek dé ideale locatie voor evenementen.

Alle kennis en expertise onder één dak

Bij Evenementenhal Gorinchem hebben wij alles zelf in huis om uw gehele event te organiseren. Van catering tot standbouw, personeel en aankleding.

Jarenlange ervaring

In de afgelopen jaren gaf Evenementenhal miljoenen bezoekers het gevoel van thuiskomen op haar events. In 2016 is de evenementen locatie overgenomen door Easyfairs en daarmee behoort de organisatie nu wereldwijd tot de top 20 van beurs- en evenementenorganisators.

Bedrijfsevent

Organiseer een gaaf bedrijfsevent in één van onze velen geschikte zalen.

Beurs

Organiseer zowel kleine als grote beurzen in onze verschillende beurshallen.

Congres

Inspireer al je gasten met prikkelende presentaties in de hyper moderne congreszalen

Gala/award
shows

Een onvergetelijke show organiseer je bij ons op Next Level.

Online/hybride events

Ga voor de combinatie van een event op locatie en online!

Vergadering

Vind bij ons de geschikte ruimte voor uw vergadering, training of bijeenkomst.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het team van Evenementenhal Gorinchem? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Scroll naar top