Vier uw Kerstevent bij Next Level!

Iedere organisatie wil in de wintermaanden wel een onvergetelijk event organiseren zoals een kerstborrel, kerstdiner, nieuwjaarsreceptie, personeelsfeest of een kick-off. Next Level is dé locatie waar uw Kerst- en Nieuwjaarsevent letterlijk naar een hoger niveau wordt getild!

Next Level is een unieke eventlocatie gelegen op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem en speciaal voor u en uw collega’s hebben wij een aantal onvergetelijke arrangementen opgesteld! Dit biedt u de mogelijkheid om van jullie event een onvergetelijke ervaring te maken voor uw collega’s.

Arrangementen

Borrel in winterse sferen

Nodig je gehele personeel uit voor een kerstborrel bij Next Level. Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle foyer die wij volledig naar wens in kerstsferen kunnen aankleden. U kunt heerlijk mee genieten, wij verzorgen de avond met een hapjes en drankjes. Meer weten over dit arrangement? Neem contact met ons op.

KERSTDINER

Ga voor een complete beleving in winterse sferen met ons heerlijke winterse drie- gangenmenu. Onze chef-kok zal een heerlijk menu voor u en uw collega’s samenstellen, geheel aangepast naar uw wensen. Schuif aan en proost op de successen van 2024 samen met uw collega’s.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer!

SFEERVOLLE KERST- OF EINDEJAARSEVENT

Wilt u dit jaar het eindejaarsgeschenk overhandigen op een originele manier die uw personeel niet snel zal vergeten? Sluit dan het jaar af met een gezellige borrel in onze foyer, wij richten daarnaast een sfeervolle ruimte in voor het overhandigen van de kerstpakketten. Benieuwd of uw voorkeursdatum nog beschikbaar is? Vraag het direct op. 

Entertainment maakt de beleving compleet. Combineer uw event daarom met een professionele quiz en/of spelshow. Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen.

Meer weten over de mogelijkheden of heeft u een ander leuk idee en wilt u graag weten of dit ook bij Next Level mogelijk is? Neem contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

De volgende ruimtes zijn geschikt voor uw Kerstevent

Foyer

De prachtige foyer is geschikt voor maximaal 385 personen en heeft een oppervlakte van 350 m2.

Next Level

Houd de aandacht van uw gasten vast op Next Level. De zaal heeft een capaciteit van 360 personen.

De kracht van Evenementenhal Gorinchem

Volledig nieuwe, modern ingerichte Next Level

Next Level is modern ingericht met de nieuwste techniek om uw event naar een hoger niveau te tillen

Alle kennis & expertise onder één dak

Middels één partner uw gehele event organiseren. Van catering tot personeel & aankleding: wij hebben alles in eigen beheer!

Jarenlange ervaring in het organiseren van events

Met meer dan 60 eigen events per jaar helpen wij u graag om uw event tot een succes te maken!

Meer informatie? neem contact op

“Met persoonlijke aandacht en brede organisatiekennis zorgen wij dat uw event een groot succes wordt.”

Scroll naar top