Beurshallen

Evenementenhal Gorinchem is dé ideale locatie voor het vinden van de perfecte multifunctionele ruimte voor uw beurs. Met twee flexibel in te delen beurshallen bieden wij de mogelijkheid om beurzen van verschillende groottes te organiseren, met voor elke wens en behoefte de juiste oplossing.

Beurshal 1 straalt een industriële sfeer uit en biedt met maar liefst 15.000 m² ruimte een uitstekende locatie voor het organiseren van grote beurzen. Voor een unieke beleving kunt u terecht in Beurshal 2, waar een prachtige lichtkoepel zorgt voor natuurlijk daglicht tijdens uw beurs. Deze beurshal grenst aan twee hypermoderne congreszalen en de sfeervolle Foyer, die u gemakkelijk kunt betrekken bij uw beurs voor bijvoorbeeld een break-out sessie, interessante lezing of netwerkborrel.

Daarnaast bieden wij catering op maat tijdens uw beurs. Met flexibele cateringpunten kunnen wij op elk punt in de beurshal een sfeervol terras met cateringpunt realiseren. Wij denken graag met u mee over de invulling van het cateringaanbod, zodat uw bezoekers van heerlijke gerechten en drankjes kunnen genieten.

Naast onze standaard standbouw bieden wij ook verschillende stand-upgrades aan. Of u nu kiest voor onze eigen standbouwfaciliteiten of voor onze beschikbare marktkramen, bij Evenementenhal Gorinchem kunt u alles vinden bij één betrouwbare partner. Wij hebben alle benodigdheden in eigen beheer, waardoor we een complete service kunnen bieden en aan al uw wensen kunnen voldoen. Met onze jarenlange ervaring en de organisatie van een groot aantal beurzen per jaar, zijn wij uw betrouwbare partner. U kunt vertrouwen op onze expertise en professionele ondersteuning om van uw beurs een succes te maken.

Neem contact met ons op en ontdek hoe Evenementenhal Gorinchem u kan helpen bij het organiseren van uw volgende beurs. Wij staan klaar om samen met u een onvergetelijk evenement neer te zetten.

Beurshal 1

Op zoek naar een locatie voor een groot evenement? Onze industriële beurshal, met uit hoog- en laagbouw, is de perfecte locatie voor verschillende evenementen.

Beurshal 2

Flexibel in te delen beurshal op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem voor beurzen tot maximaal 4.500 m². Met unieke lichtkoepel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van onze zalen voor uw bijeenkomst of vergadering? Vraag dan via onderstaande button de beschikbaarheid op.

Congreszalen

Bekijk de mogelijkheden van onze hypermoderne congreszalen!

Foyer

Gebruik de sfeervolle Foyer om te netwerken of organiseer een gezellige borrel.

Binnentuin

Ontdek de unieke binnentuin om zomerbarbecues, borrels en feesten te organiseren.

Vergaderzalen

Bereid uw salesteam goed voor voorafgaand aan de beurs of vergader op een externe locatie voor nieuwe inspiratie.
Scroll naar top