Uw congres op een centrale locatie in Nederland

Evenementenhal Gorinchem is een uitstekende locatie om een congres of confex te organiseren. Met een presentatie op een scherm van 12 meter doorsnee houd u de aandacht van uw gasten gegarandeerd vast tijdens een congres in één van de hypermoderne zalen op Next Level. De locatie beschikt over de nieuwste technieken, het beste geluid en de mooiste naar wens te verstellen verlichting waardoor uw congres gegarandeerd een succes wordt.

Evenementenhal Gorinchem is de uitgelezen locatie om uw congres tot zijn recht te laten komen. Evenementenhal Gorinchem beschikt over drie congreszalen van verschillende groottes die strategisch gesitueerd zijn rondom de centrale Foyer en de beurshal. Gebruik de Foyer als ontvangstruimte, netwerkruimte of de locatie waar uw bezoeker kan genieten van een hapje en drankje. Of gebruik de beurshal door een confex te organiseren met kennissessies in de congreszalen en partnerstands in de beurshal.

De volgende ruimtes zijn geschikt voor uw congres

Beurshal 2

Volledig vernieuwde congreszalen verbonden aan de beurshal op Next Level. Geschikt voor congres of confex.

Foyer

Gebruik de sfeervolle Foyer om gasten te ontvangen voor het congres of om een netwerkborrel te organiseren.

Congreszaal 1

De hypermoderne zaal beschikt over een scherm van 12 meter doorsnee en is in twee delen te splitsen.

Congreszaal 2

Creëer zelf je sfeer met de led-verlichting. Een perfecte ruimte voor een presentatie, een break-out sessie of een afsluitend diner.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van onze zalen voor uw bijeenkomst of vergadering? Vraag dan via onderstaande button de beschikbaarheid op.

Bedrijfsevent

Organiseer een gaaf bedrijfsevent in één van onze velen geschikte zalen.

Beurs

Organiseer zowel kleine als grote beurzen in onze verschillende beurshallen.

Gala/award
shows

Een onvergetelijke show organiseer je bij ons op Next Level.

Online/hybride events

Ga voor de combinatie van een event op locatie en online!

Vergadering

Vind bij ons de geschikte ruimte voor uw vergadering, training of bijeenkomst.

De kracht van Evenementenhal Gorinchem

One stop shop

Middels één contactpersoon kunt u, uw gehele congres organiseren. Wij nemen u tijdens de organisatie graag alle zorgen uit handen.

Hypermoderne ruimtes

Geef inspirerende lezingen in de hypermoderne congreszalen voorzien van nieuwste technieken op gebied van beeld en geluid.

Eindeloze mogelijkheden flexibele ruimtes

De verschillende ruimtes die beschikbaar zijn voor uw congres zijn zeer flexibel in te delen. Er kan altijd met u worden mee gedacht over de capaciteit en indeling van de ruimtes om u met al uw gezelschap te kunnen ontvangen.
Scroll naar top