Evenementenhal Gorinchem

 

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

tel: +31 (0) 183 680 680

gorinchem@evenementenhal.nl

FACILITEITEN EVENEMENTENHAL GORINCHEM

Evenementenhal Gorinchem doet er alles aan om te voorzien in belangrijke faciliteiten om uw beursdeelname, bezoek of georganiseerde evenement zonder problemen te laten verlopen. We zetten de belangrijke punten graag voor u op een rij:

Gratis WIFI Praktische Info

gratis WIFI

Praktische info pinnen & contant

pinnen & contant

Bewaakte Garderobe Praktische Info

bewaakte garderobe

Oplaadpunten Praktische Info

10 oplaadpunten

Parkeerplaatsen Praktische Info

2200 parkeerplaatsen

Catering Praktische Info

catering

BEREIKBAARHEID

Vanuit richting Breda, Rotterdam, Utrecht

Knooppunt Gorinchem (A27/A15) richting Nijmegen (A15). Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslichten linksaf en volg de dynamische bewegwijzering.

Vanuit richting Nijmegen

Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslicht linksaf, tweede verkeerslicht rechtdoor en volg de dynamische bewegwijzering.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Evenementenhal goed bereikbaar. Vanaf station Gorinchem kun je lijn 387 nemen. Stap uit bij de dichtstbijzijnde halte op Evenementenhal/Griendweg, dan is het nog slechts 7 minuten lopen naar Evenementenhal Gorinchem.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vindt u invalidetoiletten bij ieder toiletblok, behalve in Beurshal 2 niet. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

HEEFT U NOG ANDERE VRAGEN?

Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Scroll naar top