De perfecte ruimte voor uw beurs

Opzoek naar de perfecte multifunctionele ruimte voor uw beurs? Met twee flexibel in te delen beurshallen biedt Evenementenhal Gorinchem de mogelijkheid om beurzen van verschillende groottes te organiseren. Beurshal 1 heeft een industriële uitstraling en is met 15.000 m² geschikt voor het organiseren van grote beurzen. Beurshal 2 beschikt over een unieke lichtkoepel die ervoor zorgt dat u tijdens de beurs natuurlijk daglicht heeft. De beurshal grenst aan twee hypermoderne congreszalen en de sfeervolle Foyer die u gemakkelijk bij uw beurs kunt betrekken voor een break-out sessie, interessante lezing of een netwerkborrel. Evenementenhal Gorinchem beschikt over maar liefst 2.200 parkeerplaatsen. Tijdens uw beurs bieden wij catering op maat als dit gewenst is. Door onze flexibele cateringpunten is het mogelijk om op ieder punt in de beurshal een cateringpunt met sfeervol terras neer te zetten. Daarnaast denken we graag mee over de invulling van het cateringaanbod.

Naast onze standaard standbouw is het ook mogelijk om te kiezen voor verschillende stand-upgrades. Naast de standbouw die we in eigen huis hebben, hebben wij ook marktkramen beschikbaar. Doordat wij alle benodigdheden in eigen beheer hebben kunt u voor alles bij één partner terecht.

Met de organisatie van een groot aantal beurzen per jaar zijn wij uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring!

De volgende ruimtes zijn geschikt voor uw beurs

Beurshal 1

Beurshal 1 is 15.000 m². Het is een ruim opgezette hal die geschikt is voor het organiseren van grote beurzen.

Beurshal 2

Deze nieuwe beurshal is 4.500 m². De aangrenzende congreszalen bieden de mogelijkheid om events tijdens de beurs te organiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van onze zalen voor uw bijeenkomst of vergadering? Vraag dan via onderstaande button de beschikbaarheid op.

Bedrijfsevent

Organiseer een gaaf bedrijfsevent in één van onze velen geschikte zalen.

Congres

Inspireer al je gasten met prikkelende presentaties in de hyper moderne congreszalen

Gala/award
shows

Een onvergetelijke show organiseer je bij ons op Next Level.

Online/hybride events

Ga voor de combinatie van een event op locatie en online!

Vergadering

Vind bij ons de geschikte ruimte voor uw vergadering, training of bijeenkomst.

De kracht van Evenementenhal Gorinchem

Jarenlange ervaring in de organisatie van beurzen

Met meer dan 200 beurzen en events per jaar, beschikken we over de nodige ervaring om ook uw beurs tot een succes te maken.

Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Op een centrale locatie, direct gelegen aan de A27 & A15 en met ruimte voor meer dan 2.200 auto’s inclusief 10 oplaadpunten voor elektrische auto's.

Al beschikbaar voor beurzen van 1.000 m²

Of u nu klein begint of groot droomt: voor iedere beurs bieden wij ruimte!
Scroll naar top