Marketingliteratuurprijs 2024 vindt plaats in Next Level Gorinchem

We zijn erg blij om aan te kondigen dat de volgende editie van de Marketingliteratuurprijs plaatsvindt op 14 november 2024! Dit evenement is meer dan alleen een prijsuitreiking. Het is een kans om de grootste marketinggoeroes van het afgelopen jaar te ontmoeten en exclusieve inzichten te krijgen van alle genomineerden op het podium.

In interactieve break-out rooms bespreken we actuele vraagstukken en een van de winnaars van 2023 geeft een inspirerende keynote sessie. Dit is jouw kans om de experts achter de beste marketingliteratuur van 2024 te ontmoeten, unieke inzichten op te doen, waardevolle contacten te leggen en samen het succes van de marketingindustrie te vieren.

Over Evenementenhal Gorinchem

Evenementenhal Gorinchem is de evenementenlocatie in het hartje van Nederland langs de A15 en A27. Met twee mooie beurshallen en verschillende congres en vergaderruimtes is er altijd plek voor jouw grote of kleine evenement. Evenementenhal Gorinchem is onderdeel van Easyfairs Netherlands B.V. Easyfairs behoort tot de top 20 beursorganisatoren wereldwijd, waaronder Heroes Dutch Comic Con, Aqua en Dental Expo.

Scroll naar top