Easyfairs Nederland en Koninklijke Grolsch hebben een nieuwe 5-jarige overeenkomst gesloten

Easyfairs Nederland en Koninklijke Grolsch hebben een nieuwe 5-jarige overeenkomst gesloten, waarmee ze hun succesvolle samenwerking voortzetten. Als grootste vakbeursorganisator van Nederland en eigenaar van Evenementenhal-locaties in Gorinchem (Zuid-Holland) en Hardenberg (Overijssel) blijven wij de vertrouwde partner van Grolsch. Deze overeenkomst onderstreept het wederzijdse vertrouwen en de gedeelde visie van beide partijen op het gebied van evenementenorganisatie en duurzaamheid.

 

‘Wij zijn erg blij met deze vernieuwde overeenkomst voor de komende vijf jaar’, zegt CEO Stefan Hutten namens Easyfairs Netherlands. ‘Al jaren werken wij intensief en vertrouwd met elkaar samen. De brouwerij van Grolsch heeft een recyclepercentage van maar liefst 100% en maakt daarnaast sinds 2020 uitsluitend gebruik van groene elektriciteit. Daarmee is Grolsch de meest duurzame brouwerij van Nederland en dat sluit perfect aan bij onze ESG-doelen. Onlangs werd Easyfairs nog uitgeroepen door UFI, The Global Association of the Exhibition Industry tot winnaar van de UFI Sustainable Development Award 2024. Zo werden we geroemd om onze uitgebreide aanpak van duurzaamheid die als voorbeeld kan dienen voor velen in de sector.’

 

Aan de hand van deze vernieuwde samenwerking gaat Grolsch ook investeren in Evenementenhal Hardenberg, één van de twee eventlocaties in Nederland waar Easyfairs eigenaar van is en zo’n 40 events per jaar organiseert. ‘Wij gaan samen met Grolsch verder aan de slag voor onze Klepperzaal, dit is een multifunctionele zaal waar onder meer bedrijfsfeesten en muziekevenementen plaatsvinden. In het afgelopen jaar is deze ruimte al volledig gemoderniseerd. Nu gaan we samen met Grolsch de volgende stap zetten om onze klanten en bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. Wij zijn blij dat zo’n mooi en sterk merk als Grolsch zich blijft verbinden aan onze organisatie. Ook de drankengroothandels De Klok en Heisterkamp blijven onze partners’, zegt Maurice Schlepers, operationeel eindverantwoordelijke van de Evenementenhal-locaties in Nederland.

Scroll naar top