Maritime Industry is weer terug in Evenementenhal Gorinchem

Ook dit jaar vindt Maritime Industry weer plaats in Evenementenhal Gorinchem. De afgelopen dagen is hard gewerkt om de beurs er weer te laten stralen. Professionals uit de gehele sector binnenvaart komen hier samen.  Hier worden nieuwe contacten gelegd, oude bekenden opgezocht en waardevolle kennis gedeeld. Ook krijgt u de kans om de allernieuwste diensten en producten te ontdekken die de binnenvaartsector verder verbeteren. Maritime Industry is dé plek voor iedereen die de binnenvaart een warm hart toedraagt.

Drie themadagen

Op de eerste dag (dinsdag 28 mei) van Maritime Industry staat kennisdeling centraal. Daarom wordt er een kwalitatief kennisprogramma georganiseerd, waarbij experts uit de industrie hun inzichten delen over verschillende interessante thema’s. Deze kennissessies vinden plaats op Next Level (de bovenverdieping). 

Het Career Event vormt de rode draad op de tweede beursdag. Dit initiatief biedt kansen voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Werkzoekenden kunnen tijdens dit event op Maritime Industry eenvoudig in contact komen met toonaangevende bedrijven en om mogelijkheden te verkennen voor stages en banen in de maritieme sector. Anderzijds biedt het voor werkgevers de kans om in gesprek te gaan met (young) professionals of anderen die toe zijn aan een carrièreswitch. Het Career Event wordt samen met de Scheepvaartkrant georganiseerd en is op 29 mei van 13.00 tot 18.00 uur gratis te bezoeken op Next Level.

De derde en tevens laatste beursdag staat in het teken van het goede doel, met Mercy Ships als middelpunt. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. Op dit moment heeft Mercy Ships twee ziekenhuisschepen in de vaart, beide schepen zijn speciaal ingericht om mensen in de armste landen in Afrika te helpen. Op de donderdag van Maritime Industry dragen zijn hun verhaal over aan bezoekers en exposanten.

Innovatieplein op Next Level

Tijdens alle beursdagen van Maritime Industry worden op het innovatieplein op Next Level baanbrekende technologieën en innovaties die actueel zijn in de maritieme branche gepresenteerd. Exposanten laten hier hun nieuwste producten en oplossingen zien die de efficiëntie verbeteren, de veiligheid vergroten en bijdragen aan een duurzame toekomst voor de sector. Met het innovatieplein wil de organisatie zowel exposanten als bezoekers de mogelijkheid bieden om nieuwe ervaringen op te doen en zich te laten inspireren door de toekomst van de scheepvaart.

Maritime Industry vindt plaats op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 in Evenementenhal Gorinchem. De beurs is geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bedrijven en organisaties die ook geïnteresseerd zijn in deelname, kunnen voor meer informatie contact opnemen met de organisatie via maritime-industry.nl

Scroll naar top