Dental Expo 2026 in Evenementenhal Gorinchem

Na 20 jaar Dental Expo in RAI Amsterdam is er een nieuw hoofdstuk aangebroken: Dental Expo vindt vanaf 2026 plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Dental Expo is een begrip binnen de tandheelkunde. Het is dé nationale beurs voor mondzorg professionals. De 11e editie, met 180 exposanten, 7000 verwachte bezoekers, een drietal kennispodia verzorgt door onder andere Edin en Karma Dentistry met grote sprekers en de reünie voor diverse jaargangen, vond op 14, 15, 16 maart 2024 voor de laatste keer plaats in RAI Amsterdam.

In samenspraak met de adviescommissie van Dental Expo, bestaande uit Vertimart, KNMT, NVM, Indent en Prelum is geconcludeerd dat de organisatie meer flexibel kan optreden naar exposanten en bezoekers en dat er op facilitair vlak een gunstiger pakket geboden kan worden, indien de Dental Expo naar Gorinchem wordt verplaatst. Daarnaast ondersteunt ook Vereniging van Groothandelaren in de Tandheelkundige branche deze verhuizing van locatie.

Ligging en faciliteiten

Gorinchem is centraal gelegen aan de A27 en A15 en derhalve goed bereikbaar. Grote steden zoals Breda, Rotterdam, Utrecht en Den Bosch liggen op een half uur rijden en vestingstad Gorinchem biedt een rijke historie en heeft een bruisende stadskern. “Onze Evenementenhal Gorinchem, direct gelegen aan de snelweg van 22.000m2 met 2600 eigen parkeerplaatsen, is de perfecte locatie voor Dental Expo”, zegt Bas van Gent namens Easyfairs. “ Evenementenhal Gorinchem huisvest al decennia ’s lang vele nationale toonaangevende evenementen in uiteenlopende industrieën. Doordat alle faciliteiten in eigen beheer zijn, biedt de locatie vele mogelijkheden voor eigen standbouw en/of advies voor eigen stands.

Service van het hoogste niveau

Van Gent: “Wij streven ernaar om zoveel mogelijk taken uit handen te nemen. Ons vak bestaat uit faciliteren en ontzorgen. Dit doen we niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door te ondersteunen in de organisatie tot aan een evenement. Ons Event Services team deelt graag haar kennis met exposanten om de waarde van deelname te optimaliseren. We bieden diverse diensten en producten aan om ervoor te zorgen dat uw stand perfect aansluit bij de wensen van onze exposanten. Verder staat onze catering voorop in kwaliteit en veelzijdigheid. Dankzij de uitgebreide kennis en expertise van de hospitality afdeling van Evenementenhal, garanderen wij een uitgesproken dienstverlening.”

Dental Expo 2026: Dental Expo vindt van plaats in Gorinchem van 5 tot en met 7 maart 2026. Kijk voor meer informatie over Dental Expo op dentalexpo.nl

Scroll naar top