Massage & Complementair Vakbeurs (MCV) – 19 en 20 april in Next Level Gorinchem

De Vakbeurs voor zorgprofessionals/geïnteresseerden beleeft op 19 en 20 april 2024 haar 12e editie in het NEXT Level in Gorinchem. Ze nodigt jou graag uit met 50% korting op de entreeprijs. Gebruik de code ‘sooner24’ bij je bestelling en betaal €10,-. Hopelijk zien we je op de beurs, hieronder een tipje van de sluier wat je kan verwachten.

“Samen natuurlijk beter” daar draait het om op de Massage Complementair Vakbeurs waar reguliere zorg haar grenzen bereikt, kunnen natuurlijke behandelmethodes de uitkomst bieden, en visa versa. Samen kunnen ze veel betekenen om gezondheid en welzijn te waarborgen. De beurs biedt een platform waarin deze integrale visie centraal staat.  

Van oorsprong gestart als een Massagevakbeurs, hebben we ons vanaf 2013 ontwikkeld tot een evenement dat zowel massage als complementaire therapieën omvat. Steeds meer therapeuten uit verschillende disciplines weten ons te vinden. Een ontmoetingsplek om je kennis op peil te brengen, je te laten inspireren, te verbinden met vakgenoten en in te kopen tegen interessante prijzen! Hierbij gaat het om tal van gezondheid gerelateerde producten en diensten als cursussen, producten, methodieken, voeding en suppletie en veel meer.

Om diverse therapieën en producten direct te voelen en ervaren, wordt een gevarieerd workshop- en lezingprogramma aangeboden. Zo kun je onder meer de kracht van Soundhealing ervaren, in aanraking komen met de Pijn Reset Methode, experimenteren om energetisch in balans te komen of leren hoe je eenvoudig meer klanten trekt.

Nederland gezonder maken en behouden. Daar draait het om op deze beurs. Wat zijn de ervaringen, ontwikkelingen en vernieuwingen?

Massage & Complementair Vakbeur is op vrijdag 19 en zaterdag 20 april 2024. Bezoekers kunnen alles lezen en kaarten bestellen op de website van SoonerEvents.

Scroll naar top