Koop vanaf nu jouw tickets voor Familiedagen 2023!

Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 oktober 2023 opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor weer een nieuwe editie van Familiedagen! Kaarten zijn vanaf nu te koop. Zien we jou tijdens het uitje in de herfstvakantie?

Kom langs bij een van de vele exposanten

Op Familiedagen ontmoet je verschillende bedrijven met mooie en kwalitatieve producten. Het aanbod op de beurs varieert van woonaccessoires tot verse producten en van kleding & sieraden tot huishoudelijke producten. Even geen programma onderdeel dat je wilt volgen? Kom dan langs bij een van de vele exposanten. Onze exposanten staan al te popelen helemaal klaar om jou te ontvangen op de beursvloer.

Tijdens Familiedagen is het belangrijk dat jouw kind zich kan vermaken

Tijdens het event is er meer dan genoeg om te doen voor de kinderen. Zo kunnen ze deelnemen aan de Muziek Quiz op het hoofdpodium of meeluisteren naar de presentaties in de kinderhut. Er is in de kinderhut voor iedere leeftijdsgroep iets te vinden. Net als voorgaande jaren zorgen we voor voldoende kinderanimatie op locatie.

Bezoek het Food & Family plein

Lekker eten is altijd leuk, of je nu jong of oud ben. Daarom hebben we op Familiedagen ons eigen Food & Family plein, nu groter dan ooit! Op dit plein kun je verse producten halen van lokale ondernemers. Diverse ambachtelijke food specialisten staan hier voor je klaar om jou alles te vertellen over hun passie. Koop hier verse ingrediënten om thuis mee aan de slag te gaan, iedere specialist komt met een divers assortiment. Volg hier diverse workshops, demonstraties, proeverijen en nog veel meer.

Muziek is een belangrijk onderdeel op het event

Muziek is een belangrijk onderdeel tijdens Familiedagen. Ontspan bij het horen van de muzikale klanken op het hoofdpodium en geniet van de verschillende koren. Mixtuur en Refomuziek zijn ook er bij deze editie!

Wil jij er ook bij zijn op Familiedagen D.V. 17, 18, 19 oktober in Evenementenhal Gorinchem? Koop dan nu je kaartje voor het voordeligste tarief. Wees er snel bij, want het vroegboektarief loopt 2 oktober af!

Scroll naar top