Een inspirerend en divers programma tijdens InCoDa

Op 24, 25 & 26 septembere openen we de deuren van InCoDa in Evenementenhal Gorinchem. Daarbij hoort natuurlijk een inspirerend en divers programma voor jou als bezoeker. Op een centraal plein vind je verschillende masterclasses zoals trendlezingen en winkelstyling, maar je vindt er ook een Tiny House en twee stijlkamers voor nog meer inspiratie. Daarnaast kun je er ook nog luisteren naar een live podcast. Ben je benieuwd naar het programma en wie er allemaal zijn? Lees dan snel verder.

Tiny House in samenwerking met Saskia Beekmans van Beekmans Design en Precofab

Op het centrale plein vind je een compleet ingericht Tiny House in samenwerking met Interieurarchitect Saskia Beekmans van Beekmans Design, Precofab en diverse sponsoren zoals Allure Kasten Op Maat, Berry Alloc, LAUFEN, Masureel International, Rubio Monocoat Nederland en Shaw Contract.

Het Tiny House project adresseert diverse problemen in de huizenmarkt en verbindt wonen met mensen, vergrijzing en de behoeften van de jonge generatie. Interieurarchitect Saskia creërt impactvolle ruimtes die de wereld mooier maken en mensen met elkaar verbinden. Het gaat om de essentie van leven en het samensmelten van gevoel en functionaliteit in Tiny House.

Twee inspirerende stijlkamers

Tijdens InCoDa vind je op het centrale plein ook twee stijlkamers, een woonkamer en een slaapkamer. Beide geven jou als bezoeker nog meer inspiatie over hoe je diverse producten kan tonen in jouw winkel en de consument een goed beeld kan geven hoe het er bij hen uit komt te zien.

De slaapkamer wordt ingericht door Bedding House B.V. in samenwerking met producten van onder andere Handelsonderneming Heditex BV | Meister, Qurails en ELTi B.V. Daarnaast is er ook nog een woonkamer te bewonderen waar onder andere Mflor een prachtige vloer neer gaat leggen.

Inspirerende masterclasses

Naast een Tiny House en de stijlkamers zijn er ook nog een hele hoop inspirerende masterclasses bij te wonen gedurende drie dagen. Zo kun je op maandag 24 september een trendlezeing bijwonen van Anna Hutten van INretail. Ook op dinsdag 25 september kun je een trendlezingg bijwonen van Hilde Francq van Francq Colors.

Daarnaast is er op dinsdag ook nog een sessie te volgen over “No Shine No Buy” door Ronny de Vylder, voormalig Visual Merchandiser van de Bijenkorf.

Op woensdag 26 september vertelt Interieurarchitect Saskia Beekmans van Beekmans Design samen met BNI meer over het Tiny House en geeft Lasut + Braun ook een trendlezing.

Live podcast van Vloeren Business Magazine en Mobilia

Op het centrale plein luister je ook iedere dag naar een live podact waarin Vloeren Business Magazine en Mobilia in gesprek gaan over diverse onderewerpen samen met professionals uit de branche. Zo gaan ze in gesprek over de ontwikkelingen in traprenovatie, textiele vloerbedekking en behang en meubel/gordijnstoffen. Iedere dag zal er een andere gast aansluiten om in een half uurjte tijd alles te vertellen over deze ontwikkelingen.

Wil je alles weten over het programma en de exacte tijden bekijken? Klik dan op onderstaande knop om naar het programma te gaan.

Scroll naar top