The Hair X-perience blikt terug op een succesvol evenement

The Hair X-perience, het enige echte kappersevent in Nederland, heeft een succesvolle editie achter de rug. Ondanks de uitdagingen van warm zomerweer, slaagde het evenement erin om een vergelijkbaar aantal bezoekers te trekken als de voorgaande editie. Het toont de toewijding en betrokkenheid van de professionals in de in de kappersindustrie, die graag de nieuwste trends, technieken en producten/diensten willen ontdekken tijdens dit event. Maar nog belangrijker: de branche kwam weer samen.

De volgende editie staat gepland op 21 en 22 april 2024, met een compleet nieuwe opzet, uitstraling en huisstijl. Vaktechniek, hair fashion, trends, business en educatie vormen de kernpijlers van dit evenement, dat professionals de kans biedt om hun kennis en vaardigheden uit te breiden.

Ze zijn druk bezig met het vernieuwen van hun huisstijl en zijn enthousiast om dit binnenkort te kunnen presenteren!

Scroll naar top