Maritime Industry beleefd top editie met ruim 8.000 bezoekers

De afgelopen editie van de vakbeurs Maritime Industry op 23, 24 en 25 mei is bezocht door ruim 8.000 binnenvaart professionals. In totaal presenteerden meer dan 320 exposanten zich op de beursvloer, die verdeeld was over twee verdiepingen. De volgende editie van Maritime Industry is op 28, 29 en 30 mei 2024 in Evenementenhal Gorinchem.

“Het waren drie fantastische beursdagen, waar de maritieme sector zich van haar mooiste kant heeft laten zien. Er waren volop innovaties te bewonderen, de kennissessies in het theater werden goed bezocht en het entertainmentgehalte was hoog met een Scheepsbar, een Binnenvaart Bingo en diverse shanty koren. Ook het Career Event op de tweede beursdag was een groot succes met veel bezoekers en tevreden exposanten”, aldus Malou Weststrate namens de beursorganisatie.

Het succes van deze editie werd na afloop van de beurs nog eens bevestigd door een record aantal exposanten die hun beursdeelname voor 2024 al hebben bevestigd. Weststrate: “Dat geeft wederom de behoefte vanuit de sector aan dat Maritime Industry een onmisbaar evenement in het jaar is. Daar zijn wij ontzettend blij mee, want het is een voorrecht om deze drie beursdagen te organiseren voor al die duizenden gepassioneerde professionals die deze sector een warm hart toedragen.”

Als kers op de taart is er op de derde beursdag van Maritime Industry een fantastisch bedrag opgehaald voor stichting De Eendracht, het goede doel van deze editie van Maritime Industry. Als non-profit organisatie zetten zij zich samen met haar circa 300 vrijwilligers in om aan jongeren, kansarmen, zieken en ouderen letterlijk de wind in te zeilen te bieden. Met bijna 60 meter lengte, 13 meter breedte en een diepgang van 5 meter is dit zeilschip de grootste gaffeltopzeilschoener van Nederland.

Maritime Industry wordt volgend jaar op 28, 29 en 30 mei van 13:00 uur tot 21:00 uur in Evenementenhal Gorinchem georganiseerd.

Scroll naar top