Mari van de Ven geeft masterclass op The Hair X-perience 2023

Persfoto-Mari-van-de-Ven

Tijdens de komende editie van het kappersevent The Hair X-perience geeft Mari van de Ven, Nederlands bekendste make up artist, hairstylist en kapper een masterclass. Deze masterclass is op de tweede beursdag (maandag 12 juni) van 11.30 tot 13.30 uur in de masterclass ruimte van The Hair X-perience in Evenementenhal Gorinchem. In zijn masterclass neemt Mari van de Ven bezoekers mee in zijn wereld en laat hij een volledige metamorfose van begin tot eind zien.

“Wij zijn ontzettend vereerd om Mari van de Ven te verwelkomen op ons prachtige kappersevent. Hij is een voorbeeld en inspiratiebron voor veel make up artiesten, hairstylisten en kappers. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. In zijn masterclass laat hij een volledige metamorfose van begin tot eind zien en wij doen bij deze de oproep: ben jij in voor een complete metamorfose en heb je altijd al bij Nederlands bekendste hairstylist in de stoel willen zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou!”, zegt Kelly Marijnissen, Marketing Event Manager van The Hair X-perience.

Mari van de Ven start zijn masterclass met een stukje klantbeleving in de salon, hoe pak je dat aan? Vervolgens behandelt hij het kleurproces aan de hand van de laatste trends, knipt hij een nieuwe look en maakt hij de metamorfose compleet met een eigentijdse make-up look die past bij de laatste trends. Als finishing touch creëert hij een moderne avant-garde look uit zijn allernieuwste lookbook. De masterclass van Mari van de Ven is voor max 50 hair professionals bij te wonen op maandag 12 juni van 11.30 tot 13.30 uur in de masterclass ruimte.

Eerder maakte de organisatie van The Hair X-perience al bekend dat onder meer international hair & make-up artist en Global Advocate voor Authenthic Beauty Concept Juliette den Ouden op zondag 11 juni een masterclass geeft en ook een sessie in het Look & Learn Theater. Juliette den Ouden won onlangs de One Shot International Haircut of the Year-prijs met getextureerd haar en is uitgeroepen tot ‘Kapper van het Jaar’. In de afgelopen jaren heeft ze nog veel meer prijzen en nominaties ontvangen in de haar- en schoonheidsindustrie.

Het programma voor The Hair X-perience 2023 staat inmiddels ook online met alle sprekers, onderwerpen, tijden en locaties. Dit wordt in aanloop naar het kappersevent continu aangevuld met nieuwe namen. Verder is onlangs de kaartverkoop voor The Hair X-perience 2023 gestart. The Hair X-perience is dit jaar op zondag 11 en maandag 12 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.hair-xperience.nl.

Scroll naar top