Easyfairs lanceert nieuw tweewielerevent voor fietsliefhebber

Easyfairs lanceert hét nieuwste event voor de particuliere liefhebber van tweewielers in Nederland, World on Wheels. Dit event vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 in Evenementenhal Gorinchem. De sportieve en recreatieve fietser kan hier een breed aanbod van tweewielers testen op een buitenparcours van maar liefst 1,5 kilometer zoals e-bikes, sportieve fietsen, bakfietsen, e-scooters en e-steps. Verder kunnen ze verschillende aanbieders vinden op het gebied van onder andere kleding, accessoires en onderdelen passend bij hun gebruik. World on Wheels vindt plaats naast vakbeurs Velovak dat al jaren het oriëntatiepunt vormt voor de professionals uit de tweewielerbranche in het najaar.

Na afloop van de laatste editie van Velovak in september 2022, maakte beursorganisator Easyfairs al haar ambities bekend dat het tweewielerevent in 2023 haar deuren zal gaan openen voor de liefhebbers. “In september zullen de fiets- en scooterliefhebbers twee dagen welkom zijn op World on Wheels dat als zelfstandig event wordt neergezet.”

“Op World on Wheels ga je op ontdekkingstocht voor de nieuwste trends op het gebied van tweewielers, kleding, accessoires, gadgets en tweewieler gerelateerde activiteiten. Uiteraard samen met shows, demonstraties, presentaties, goed verzorgde catering en veel fun. Kortom, een leuke dag uit voor iedereen die graag op pad gaat met de fiets of een andere tweewieler”, zegt Mascha de Bruin namens Easyfairs. Liefhebbers kunnen op deze 2 dagen ook een mooie route rijden in de Alblasserwaard langs historische vestingsteden als Gorinchem, Woudrichem en Zaltbommel.

Als sportieve fietser moet je racefiets of mountainbike in topconditie zijn. Als recreatieve fietser geniet je van een lange toer op de Nederlandse fietswegen door een mooie stukje natuur. De bakfiets van de mama’s en papa’s moet in perfecte staat zijn om de kinderen naar school te brengen. Op World on Wheels haal je je hart op met de nieuwste modellen en inspiratie voor een mooie toer of een sportieve race. Hier ontdek je de nieuwste fietsen maar ook handige middelen om deze in topstaat te houden. Hier kom je in contact met veel leveranciers, zie je demo’s, kun je je fiets testen en sluit je de dag af met een biertje in het fietscafé.

Oftewel sportieve, recreatieve, avontuurlijke en functionele fietsers maar ook de liefhebbers van e-scooters kunnen op World on Wheels terecht om verrast te worden door bekende en minder bekende merken. De eerste fiets-, scooter- en stepmerken op World on Wheels zijn o.a. Muon e-bikes, Huyser Fietsen, Velo de Ville, Advanced Ebike, Vogue Bikes, AGM Bike, Fantic Nederland, Horwin, Urbmob, Jeep en Xiaomi.

World on Wheels vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 en vindt gedeeltelijk plaats naast de al 5 jaar bestaande vakbeurs Velovak. Dit is de vakbeurs voor de vakhandel, waarbij innovatie en vakmanschap centraal staan.

Vakbeurs Velovak richt zich op de professional uit de tweewielerbranche en biedt een platform om te netwerken, trends en ontwikkelingen te ontdekken en inkopen te doen. Dit blijven ook de pijlers in 2023, waarbij de professionals terecht kunnen op de combinatie-dag op zondag 17 september of op de exclusieve vakdag op maandag 18 september. Op zondag 17 september is er tevens een exclusieve B2B area geopend, waar de eigenaren van de fiets- en scooter winkels alle ingrediënten vinden om van hun winkel een succesvolle zaak te maken.

Op de nieuwe website www.world-on-wheels.nl is al een kleine sneakpreview van het event te zien en kunnen consumenten zich inschrijven om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Het nieuwe tweewielerevent voor consumenten World on Wheels is op zaterdag 16 en zondag 17 september 2023 te bezoeken van 10.00 uur tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem.

Scroll naar top