Haal jouw Heroes Made in Asia last minute ticket!

Heroes Made in Asia is de plek waar fans samenkomen om hun passie voor de Aziatische popcultuur, zoals Manga, Anime, Asian food, Cosplay en Gaming, te delen. Wil je dit evenement niet missen? Dan heb je geluk want vanaf vandaag zijn de Last Minute tickets in de verkoop!

We hebben voor ieder wat wils. Bezoek een van onze workshops, waar je veel verschillende dingen kunt maken en leren. Of meld je aan voor het speeddaten, misschien vind je hier de ware liefde!

Een ander belangrijk aspect bij Heroes Made in Asia is Cosplay. Heroes Made in Asia is een prachtige plek om je Cosplayoutfit te laten zien aan medebezoekers, in contact te komen met andere Cosplayers of gewoon om rond te kijken en inspiratie op te doen. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan onze Cosplay Contest & Cosplay Catwalk of als bezoeker komen kijken. Daarnaast organiseren wij verschillende Gaming Toernooien tijdens het event.

Hoe je het evenement ook bezoekt, je wordt hoe dan ook verrast! Alles kan en mag, want bij Heroes Made in Asia mag je zijn wie je wilt zijn.

Scroll naar top