Beurshal 2

Beurshal 2

Beurshal 2 op Next Level van 4.500 m² is flexibel in te delen. Daardoor is de ruimte ook al geschikt voor beurzen vanaf 1.000 m². De indrukwekkende lichtkoepel loopt over de gehele breedte van de Beurshal. Hierdoor kan er mooi gebruik gemaakt worden van natuurlijk licht. Daarnaast beschikt Beurshal 2 over verstelbare LED verlichting met meer dan 16 miljoen verschillende kleuren, hiermee kan de beurshal elke sfeer creëren die past bij het event. Bijvoorbeeld de huisstijl van je bedrijf of de kleuren van de beurs. Of wil je geen LED verlichting en de ruimte verduisteren? Ook dat is geen enkel probleem!

Heb je meer ruimte nodig voor het event? Dan kunnen we de meterslange glazen wand op het balkon voor je openen en zullen de roltrappen gebruikt worden voor een ideale connectie met Beurshal 1 op de begane grond.

Oppervlakt Beurshal Congreszalen of Vergaderzalen Evenementenhal Gorinchem

4.500 m²

Capaciteit Beurshal Congreszalen of Vergaderzalen Evenementenhal Gorinchem

3.000 pax.

Daglicht Beurshal Congreszalen of Vergaderzalen Evenementenhal Gorinchem

Ja

Natuurlijk daglicht

Voor een unieke beleving kan je terecht in Beurshal 2, waar een prachtige lichtkoepel zorgt voor natuurlijk daglicht tijdens de beurs.

Beurs met een congres combineren

Deze beurshal grenst aan twee hypermoderne congreszalen en de sfeervolle Foyer, die je gemakkelijk kunt betrekken bij de beurs voor bijvoorbeeld een interessante lezing of netwerkborrel.

Horecavoorzieningen

Op ieder punt in de hallen kan een sfeervol horecaterras worden gecreëerd zodat het je ook op culinair gebied aan niets hoeft te ontbreken.

Congreszalen

Bekijk de mogelijkheden van onze hypermoderne congreszalen!

Foyer

Gebruik de sfeervolle Foyer om te netwerken of organiseer een gezellige borrel.

Binnentuin

Ontdek de unieke binnentuin om zomerbarbecues, borrels en feesten te organiseren.

Vergaderzalen

Bereid uw salesteam goed voor voorafgaand aan de beurs of vergader op een externe locatie voor nieuwe inspiratie.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over het organiseren van een event, over één van onze ruimtes óf kunnen we je ergens anders mee helpen? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Nicole Stuijk

Head of Meeting & Events

Stuur ons een bericht

Scroll naar top