Een inspirerend en divers programma tijdens Trendz najaar

Trendz podium

op het Trendz Podium vinden diverse masterclasses plaatst over verschillende onderwerpen. Zo geven zowel TopInterieurOntwerpers als Anna Hutten van INretail een trendlezing over de aankomende kleuren, patronen, texturen, etc. En leer je alles over wat er in 2024 absoluut niet mag missen in jouw winkel.

Daarnaast verteld Ronny de Vylder, oud Visual Merchandiser van de Bijnekorf meer over “No Shine No Buy” en leert hij jou meer over winkelstyling.

Verder is er op maandag 28 augustus een sessie speciaal voor de tabaks- en gemakswinkels, gegeven door Janwillem Burgering van NSO Retail. Hij verteld meer over de trends om de brutomarge in de gemakswinkel te verhogen.

Op dinsdag leer je alles over het groeiende platform Tiktok. Je krijgt allerlei tips over de do’s en dont’s, maar ook hoe jij het kan aanpakken voor jouw winkel.

Trendz DIY

Op de eerste verdieping, Next level vind je het Trendz DIY. Hier worden diverse workshops gegeven zoals een inpakworkshop van Inpakspot, maar ook hier zie je Anna Hutten van INretail terug. Op het Trendz DIY leert ze je namelijk hoe jij de aankomende trends het beste kan toepassen in jouw winkel.

Daarnaast komt ook de Instagram workshop terug. Mandy Kool van House of Interior Business verteld hier alle wat jij moet weten over Instagram en ze helpt je mee alvast een begin te maken.

BLOEMEN & PLANTEN PODIUM

Terugkerend dit jaar is het Bloemen & Planten Podium. In samenwerking met Plantion, Groothandelscentrum Plantion, Koninklijke VBW en Bloem & Blad, hebben we weer een inspirerend programma neergezet voor de bloemist en de groenstylist.

Als eerste verteld op zondag 27 augustus Elvira Heus Brouwer van Loose Florals over het “Minder maar Beter” principe. Daarnaast is er een prijsuitreiking van de VBW Flowercup.

Verder is er op maandg 28 augustus een heuze bloemistenbattle en vindt er een happy hour plaats om onder het genot van een drankje te netwerken met de branche.

Bloem & Blad geeft verder op het podium ook nog twee trendflashes in samenwerking met Bloemenbureau Holland. Tijdens deze trendflashes geeft Geert Maas in vijftien minuten praktische en snelle inspiratie voor de bloemist. Dit zal hij doen door de Groenbranche Trends “Meaningfull Earth” en “Viva La Vida” te vertalen.

HET TRENDPLEIN IN SAMENWERKING MET TOPINTERIEURONTWERPERS

TopInterieurOntwerpers zet een prachtig trendplein neer waar je de aankomende trends, die ook naar voren komen in hun trendlezing, terug vindt.

Deze trends worden gepresenteerd door middel van producten van de exposanten van Trendz. Hierdoor kun jij gemakkelijk alle producten die het aankomende seizoen trendy zijn inkopen.

Naast het trendplein geeft TIO ook quick scan advies over hoe jij de trends het beste kan toepassen in jouw winkel.

De designersareA

Om jou als bezoeker nog meer inspiratie de bieden hebben wij een groot aanbod aan designers uitgenodigd om hun designs tentoon te stellen aan jullie.

Het gaan om een breed scala aan designers met diverse producten zoals stoelen, schilderijen en keramiek tot vazen, illustaties en meer.

De designers die je hier vindt zijn Bobbine Berden Design, Erik Sluijs, Atelier Iris Nijenhuis, Studio Nadine Pijnacker, Studio Draagvlak, Studio Mirte, SARi, Studio Kars + Boom, Teun Zwets, Ercoffice, Studio Rink en Iris Lucia Design.

Scroll naar top