De ultieme beurscombinatie: Nationale Sport Vakbeurs en Gezond & Vitaal Nederland samen in Evenementenhal Gorinchem!

Op woensdag 15 november 2023 vindt de 12e editie van de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Deze jaarlijkse beurs, bekend als dé facilitaire sportbeurs van Nederland, brengt sportambtenaren, clubbestuurders, exploitanten van sportaccommodaties en dienstverleners & leveranciers uit de sportwereld samen in een uniek concept.

De Nationale Sport Vakbeurs is een niet te missen evenement voor iedereen met een passie voor sport en een nieuwsgierigheid naar de laatste ontwikkelingen in de branche. Het biedt een uitgelezen kans voor sportliefhebbers om in contact te komen met toonaangevende leveranciers en dienstverleners in de sportsector.

De beursvloer van Evenementenhal Gorinchem zal bruisen van activiteiten en innovaties,  waarbij deelnemers een breed scala aan producten en diensten kunnen ontdekken die gericht zijn op het faciliteren en verbeteren van de sportbeleving. Van state-of-the-art sportuitrusting tot geavanceerde sportfaciliteiten en -diensten, de Nationale Sport Vakbeurs biedt een overvloed aan mogelijkheden voor zowel professionals als sportliefhebbers. Dit jaar zal voor de eerste keer Vakbeurs Gezond & Vitaal plaatsvinden in Beurshal 2 op Next Level terwijl in Beurshal 1 de Nationale Sport Vakbeurs plaats zal vinden.

Vanwege een tekort aan netwerkmogelijkheden voor verenigingsbestuurders die op zoek waren naar leveranciers voor hun club of accommodatie, is de Nationale Sport Vakbeurs in 2012 als eerste beurs ontstaan. Inmiddels organiseert ZPRESS Events al 12 jaar de Nationale Sport Vakbeurs en brengt het meer dan 5.500 bezoekers in contact met 200 standhouders.

ZPRESS was eerst alleen de organisator van de Sport Vakbeurs maar vanwege groeiende belangstelling en behoeften op het gebied van vitaliteit en gezondheid hebben zij nu ook de Vakbeurs Gezond & Vitaal opgezet.

Tijdens de Nationale Sport Vakbeurs kunnen sportambtenaren van de gelegenheid gebruik maken om inzicht te krijgen in de nieuwste trends en technologieën op het gebied van sportfaciliteiten en -beheer. Clubbestuurders kunnen inspiratie opdoen en waardevolle contacten leggen om hun clubs naar een hoger niveau te tillen. Exploitanten van sportaccommodaties zullen worden geïnformeerd over de nieuwste innovaties op het gebied van infrastructuur, beveiliging en duurzaamheid.

De Nationale Sport Vakbeurs is niet alleen voor professionals, Ook voor de recreatieve sportliefhebber is er voldoende te beleven. Van interactieve demonstraties en clinics door bekende sportpersoonlijkheden tot informatieve seminars en workshops, er is voor ieder wat wils. Kom en ervaar zelf de opwinding en energie die de sportwereld te bieden heeft.

Mis deze kans niet om de Nationale Sport Vakbeurs te bezoeken op woensdag 15 november 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Of je nu geïnteresseerd bent in sportfaciliteiten, sportbeheer, sportuitrusting of gewoonweg dol bent op sport, deze beurs biedt een ervaring die je niet wilt missen! 

Lees alles over de beurs via onderstaande knop

Scroll naar top