Veilige events

Evenementenhal Gorinchem is er klaar voor om weer events en bijeenkomsten te organiseren. Deze bijeenkomsten worden uiteraard georganiseerd conform de 1,5 meter afstand richtlijn van het RIVM.

De verschillende ruimtes zijn uitermate geschikt voor opleidings- en trainingsinstituten, theaterproducten, diploma-uitreikingen en examens voor scholen.

Alle ruimtes van Evenementenhal Gorinchem zijn momenteel ingericht conform richtlijnen van het RIVM. Door de opzet van de ruimtes aan te passen wordt de 1,5 meter afstand tussen gasten gewaarborgd. Door deze aanpassingen kunnen in de congreszalen en vergaderruimte events georganiseerd worden tot maximaal 70 personen. In de beurshal van 15.000m2 zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hieronder ziet u een overzicht van het aantal gasten per ruimte. Dit aantal is gebaseerd op een ruimte die is ingericht in een theateropstelling.

RuimteMax. aantal gasten
Vergaderzaal 116 personen
Vergaderzaal 26 personen
Vergaderzaal 428 personen
Next Level Congreszaal 1A21 personen
Next Level Congreszaal 1B39 personen
Next Level Congreszaal 1 (A+B)70 personen
Next Level Congreszaal 223 personen
Hal 1 – 15.000 m2In overleg
Hal 2 – 4.100 m2In overleg

Uiteraard vinden wij de veiligheid voor onze gasten en onze medewerkers ontzettend belangrijk. Hiervoor volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de overheid, zodat u Evenementenhal Gorinchem veilig kunt bezoeken. Bekijk via de button de huidige maatregelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een van onze zalen voor uw bijeenkomst of vergadering? Vraag dan via onderstaande button de beschikbaarheid op.

Scroll naar top