Corona-proof events

Evenementenhal Gorinchem is er klaar voor om vanaf 1 juni weer events en bijeenkomsten te organiseren voor maximaal 30 personen. Deze bijeenkomsten uiteraard worden georganiseerd conform de 1,5 meter afstand richtlijn van het RIVM. Vanaf 1 juli is het zelfs mogelijk om weer events te organiseren en faciliteren voor maximaal 100 personen.

De verschillende ruimtes zijn uitermate geschikt voor opleidings- en trainingsinstituten, theaterproducten, diploma-uitreikingen en examens voor scholen. Door de ruime opzet kunnen de ruimtes van Evenementenhal Gorinchem ook een gedenkwaardige plek zijn voor een begrafenis of dankdienst.

Alle ruimtes van Evenementenhal Gorinchem zijn momenteel ingericht conform richtlijnen van het RIVM. Door de opzet van de ruimtes aan te passen wordt de 1,5 meter afstand tussen gasten gewaarborgd. Door deze aanpassingen kunnen in de congreszalen en vergaderruimte events georganiseerd worden tot maximaal 70 personen. In de beurshal van 15.000m2 zijn de mogelijkheden eindeloos. Hier kunnen wij, conform richtlijnen, vanaf 1 juli events organiseren voor maximaal 100 personen.

Hieronder ziet u een overzicht van het aantal gasten per ruimte. Dit aantal is gebaseerd op een ruimte die is ingericht in een theateropstelling.

RuimteMax. aantal gasten
Vergaderzaal 116 personen
Vergaderzaal 26 personen
Vergaderzaal 428 personen
Next Level Congreszaal 1A21 personen
Next Level Congreszaal 1B39 personen
Next Level Congreszaal 1 (A+B)70 personen
Next Level Congreszaal 223 personen
Hal 1 – 15.000 m2In overleg
Hal 2 – 4.100 m2In overleg

Uiteraard vinden wij de veiligheid voor onze gasten en onze medewerkers ontzettend belangrijk. Hiervoor volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de overheid te volgen. Hierdoor kunt u Evenementenhal Gorinchem veilig bezoeken.

Hoe zorgt Evenementenhal Gorinchem voor een veilig bezoek? Dat doen we onder andere door:

  1. Bredere looproutes, gangpaden en centrale plekken zorgen ervoor dat u altijd 1,5 meter afstand tot een andere gast kunt houden.
  2. Bij binnenkomst en op andere centrale plekken kunt u uw handen desinfecteren met de producten die wij hiervoor beschikbaar stellen.
  3. We nemen extra hygiëne maatregelen. Toiletten en drukke centrale plekken worden extra grondig schoongemaakt.
  4. Verschillende looproutes creëren

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze locatie? Neem contact met ons op en wij komen zo spoedig bij u terug.

Sabine Jansen

Accountmanager Guest Events

  • +31 (0) 183 680 671

Nicole Stuijk

Salesmanager Guest Events

  • +31 (0) 183 680 672

Cynthia de Boef

Event Services Coördinator

  • +31 (0) 183 751 219
Scroll naar top