Easyfairs Nederland kiest voor Randstad Groep Nederland als nieuwe uitzendpartner

Randstad Groep Nederland is de nieuwe uitzendpartner van beursorganisator Easyfairs Nederland. Jaarlijks organiseert Easyfairs meer dan 60 beurzen en evenementen in Nederland, waarvan het merendeel op haar eigen locaties in Evenementenhal Gorinchem en Evenementenhal Hardenberg. Voor deze events maakt Easyfairs Nederland naast haar eigen vaste medewerkers ook gebruik van honderden uitzendkrachten ter versterking van haar hospitality en facility afdelingen. De samenwerking tussen Easyfairs en Randstad gaat per direct in voor de duur van minimaal 3 jaar.

“Wij zijn ontzettend enthousiast met deze nieuwe samenwerking met Randstad, ze zijn de marktleider in Nederland op het gebied van uitzenden en is sterk vertegenwoordigd in de hospitality branche. Juist in deze tijden is dat gegeven erg gewenst, want er is een aanzienlijke krapte op de arbeidsmarkt ontstaan op horecapersoneel. Met Randstad als nieuwe, krachtige partner voorzien we in kwantiteit en in de juiste kwaliteit voor zowel onze Hospitality als onze Facility afdelingen”, zegt Maurice Schlepers, Head of Operations van Easyfairs Nederland.

“Wij zijn trots en heel blij met deze samenwerking. We zien de samenwerking met Easyfairs als een mooie toevoeging in ons hospitality portfolio en een prachtige partner. De beurzen en events die zij ontwikkelen en in de markt zetten passen heel goed bij onze flexkrachten. We hebben binnen de hospitality & events branche een goede groep flexkrachten met zowel ervaring als ook studenten met een bijbaan. We zien er naar uit om samen met onze medewerkers de events van Easyfairs tot een succes te maken”, zegt Christiaan Smilde, Regiodirecteur Randstad.

Scroll naar top