Easyfairs richt standbouw-showroom in op Next Level in Evenementenhal Gorinchem

Beursorganisator Easyfairs Nederland heeft een heuse showroom ingericht op Next Level, de nieuwe multifunctionele bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem. Nu beurzen en evenementen weer zijn toegestaan, zijn de voorbereidingen op het nieuwe beursseizoen gestart. Easyfairs staat bekend om haar full-service formule, waaronder ook haar eigen standbouw. Om alle standbouwmogelijkheden en de inrichting van de stands te ontdekken, is er een showroom die tot half augustus te bezoeken is.

“De showroom is sinds kort geopend en de belangstelling is boven verwachting! Veel exposanten kennen onze eigen standbouw, want dat valt onder ons all-in pakket waar we al jarenlang bekend om staan. Maar wij hebben ons aanbod in de afgelopen coronaperiode aanzienlijk uitgebreid. Er kan nog altijd gekozen worden voor een standaard all-in stand. Maar we bieden nu ook verschillende uitbreidingsmogelijkheden aan, zoals naadloze standbouwdoeken, een zogeheten all-in plus stand opgebouwd middels een truss-systeem, een verhoogde pvc-vloer of een metershoge eyecatcher”, licht CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland toe.

Van Hooff: “Exposanten zijn weer volop in voorbereiding op het naderende beursseizoen en na zo’n lange pauze wil iedereen extra goed voor de dag komen. Daar kunnen wij als Easyfairs goed bij helpen, omdat wij alles in eigen beheer hebben. Dat geldt niet alleen voor de standbouw, maar ook voor meubilair. Daarnaast kunnen we de exposant ook voorzien van de juiste decoratie in de stand, denk bijvoorbeeld aan planten. Wij werken hiervoor samen met een aantal vaste partners. Door dit complete plaatje van eigen standbouw en vaste partners, kunnen we snel schakelen tegen een gunstig tarief. En dat is ook precies waar wij als Easyfairs voor staan, deelname moet ‘easy’ zijn. Wij ontzorgen de exposant en maken beursdeelname ‘easy’.”

De showroom van Easyfairs Nederland is tot en met 12 augustus elke maandag tot en met donderdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden bij de contactpersoon van hun beurs of per mail via eventservices@easyfairs.com.

Scroll naar top