Evenementenhal Gorinchem ingezet voor toetsweek en schoolexamens

De examenleerlingen van het Fortes Lyceum uit Gorinchem maken hun centrale schoolexamens in Evenementenhal Gorinchem. In aanloop naar de schoolexamens maken zij hier ook hun laatste toetsweek. Het Fortes Lyceum volgt daarmee het advies van de VO-raad om extra ruimten te huren voor coronaproof onderwijs op anderhalve meter. Eerder maakte Evenementenhal Gorinchem al bekend dat het ervoor openstaat om scholieren te ontvangen voor onderwijsdoeleinden.

“Wij zijn ontzettend verheugd met de komst van deze scholieren naar onze locatie. Op die manier kunnen wij ons steentje bijdragen aan het veilig organiseren van onderwijs. Wij gaan er alles aan doen om de scholieren en de docenten een warm welkom te geven en ze thuis te laten voelen in Evenementenhal Gorinchem. Bovenal willen wij alle scholieren veel succes toewensen met deze laatste loodjes, voordat ze een volgende stap gaan zetten”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs, het bedrijf dat eigenaar is van Evenementenhal Gorinchem.

Ook het Fortes Lyceum is blij dat ze een oplossing hebben gevonden om de toetsweek en de centrale schoolexamens veilig en verantwoord kunnen organiseren. “Wij hebben tijdelijk geen gymzalen tot onze beschikking, daarom zijn we erg blij dat we coronaproof examens kunnen gaan maken in Evenementenhal Gorinchem. Samen zullen we ervoor zorgen dat onze leerlingen in alle rust hun middelbare schooltijd succesvol kunnen afronden. Volgend jaar hopen we weer examens te kunnen doen in onze gloednieuwe sporthal waar momenteel hard aan gebouwd wordt”, zegt Khadija Lali namens Fortes Lyceum.

De examenleerlingen van het Fortes Lyceum maken van 14 tot en met 20 april hun toetsweek in Evenementenhal Gorinchem, gevolgd door de centrale schoolexamens van 17 tot en met 31 mei.

Onderwijsinstellingen die ook opzoek zijn naar (extra) ruimte, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Nicole Stuijk van Evenementenhal Gorinchem (tel: 0183-680672, e-mail: nicole.stuijk@easyfairs.com).

Scroll naar top