Nieuw popculture event Heroes Made in Asia biedt grote prijzenpot Cosplay Contest

Cosplayers kunnen zich vanaf vandaag opgeven via de website van het event

Het nieuwe Asian Pop Culture event Heroes Made in Asia nodigt alle cosplayers uit zich op te geven voor de Cosplay Contest, in samenwerking met Hype Creations. De contest vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020 tijdens de eerste editie van het event in Gorinchem. Er is een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar voor de cosplayers die hun mooiste outfit van populaire Asian popculture characters komen showen. Zo maakt de winnaar van de 1e prijs kans op maar liefst € 1.000,-. Iedereen kan zich vanaf vandaag opgeven via de website www.made-in-asia.nl.

Tijdens Heroes Made in Asia wordt Evenementenhal Gorinchem op 23 en 24 mei 2020 compleet omgetoverd naar de prachtig kleurrijke wereld van de Aziatische popcultuur. Liefhebbers van Asian cosplay, comics, games, sports, music en food: iedereen kan dat weekend genieten van alles dat deze prachtige cultuur te bieden heeft. Zij kunnen deelnemen aan workshops en activiteiten, en het event verwelkomt diverse artiesten in Gorinchem die de fans kunnen ontmoeten. Daarnaast bestaat een groot gedeelte van het event uit merchandise stands waar verzamelaars hun hart kunnen ophalen. 

Cosplay is één van de hoofdelementen van het programma. Bezoekers worden uitgenodigd om in hun Aziatisch geïnspireerde outfits naar het event te komen, maar uiteraard is ook iedereen zonder cosplay kostuum meer dan welkom. Voor de deelnemers aan de Cosplay Contest i.s.m. Hype Creations is er een indrukwekkende prijzenpot beschikbaar: respectievelijk € 1.000,-,€ 500,- en €250,- voor de 1e, 2e en 3e prijswinnaar. Meerdere activiteiten en programma elementen op het gebied van cosplay worden binnenkort aangekondigd. 

Bekijk hier de nieuwe Sneak Peek video met Sakuraflor: https://youtu.be/jOXjz8KATxc

De Heroes succesformules

Heroes Made in Asia is al jaren een enorm succes in België. Daar wordt het festival bezocht door maar liefst 70.000 fans. Vanaf mei 2020 krijgen de liefhebbers voor het eerst een editie in Nederland, georganiseerd door Heroes – een overkoepelend merk van Easyfairs dat meerdere popcultuur evenementen in Europa organiseert zoals Heroes Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht. Dit evenement trok afgelopen november meer dan 40.000 bezoekers. 

Voor meer informatie en nieuws: www.made-in-asia.nl. 

Fotobijschrift: Het nieuwe popculture event Heroes Made in Asia biedt een grote prijzenpot voor de Cosplay Contest. Fotobron: Easyfairs Nederland.
Scroll naar top