Nieuw evenement in Gorinchem: Heroes Made in Asia

Easyfairs, organisator van de grootste comic con van Nederland, lanceert de eerste editie op 23 en 24 mei 2020 in Evenementenhal Gorinchem

Het Aziatische popcultuurevenement Heroes Made in Asia komt in 2020 voor het eerst naar Nederland. Dat maakt eventorganisator Easyfairs bekend. De eerste editie is op zaterdag 23 en zondag 24 mei in Evenementenhal Gorinchem. Heroes Made in Asia maakt deel uit van het Heroes-netwerk van Easyfairs in Europa, het overkoepelende merk voor alle evenementen rond popcultuur. In Nederland organiseert Easyfairs ook Heroes Dutch Comic Con in Jaarbeurs Utrecht. Dit evenement voor fans van films, series, comics, cosplay, superhelden, games en fantasy trekt meer dan 40.000 bezoekers.

“We willen met dit evenement een plek bieden waar fans elkaar kunnen ontmoeten en genieten van een weekend vol entertainment. Als organisator van Heroes Dutch Comic Con, de grootste comic con in Nederland, hebben we al jaren ervaring in het organiseren van de grootste evenementen in Nederland rondom popcultuur. Het is voor ons een grote eer om nu een Nederlandse editie van Heroes Made in Asia te mogen aanbieden”, zegt Boet Havenaar namens de Heroes-organisatie van Easyfairs.

Met Heroes Made in Asia wordt Evenementenhal Gorinchem omgetoverd tot een complete wereld van de Aziatische popcultuur. Havenaar: “Tijdens het 2-daagse event waant de bezoeker zich in de wereld van de Aziatische popcultuur en kunnen zij deelnemen aan workshops en activiteiten uit deze cultuur. We brengen bijpassende artiesten naar Gorinchem en maken cosplay één van de hoofdelementen van het programma. Daarnaast zal een groot gedeelte van het event bestaan uit merchandise stands waar fans hun hart kunnen ophalen. Met het succes van Heroes Dutch Comic Con willen we het Heroes portfolio in Nederland verder uitbreiden speciaal voor fans van Anime en Manga. Heroes Made in Asia is hét platform waarbij gelijkgestemde elkaar kunnen ontmoeten om hun passies te delen en nieuwe vrienden te maken.”

De eerste editie van Made in Asia is op zaterdag 23 en zondag 24 mei 2020 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.made-in-asia.nl.

Scroll naar top