Easyfairs neemt christelijk event Trouwidee over

Eerste editie is op 3 en 4 april 2020 op Next Level in Evenementenhal Gorinchem

Beursorganisator Easyfairs neemt per direct het christelijke event Trouwidee over. Easyfairs was al in voorbereiding om een eigen trouwevent te organiseren, toen zich de mogelijkheid voordeed om Trouwidee over te nemen. Nu worden beide concepten samengevoegd tot één christelijk trouwevent dat plaats gaat vinden op 3 en 4 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. “Wij zijn de organisatoren Hannah en Coen ontzettend dankbaar dat we dit mooie trouwevent namens hen mogen toevoegen aan ons portfolio. Trouwidee is een gevestigde titel die al tien jaar bestaat. Het is een gerenommeerde naam binnen de gemeenschap en vanwege deze mooie geschiedenis, hebben wij besloten om de naam Trouwidee over te nemen voor ons eigen evenement”, zegt Manita Philipsen, Eventmanager van Trouwidee.

Trouwidee vond de laatste jaren plaats in De Duikenburg in Echteld. Door de overname verhuist het trouwevent naar Next Level in Evenementenhal Gorinchem. Deze compleet vernieuwde en sfeervolle beurshal zal op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 de thuisbasis vormen van Trouwidee, het tweedaagse event voor toekomstige bruidsparen.

“De oorspronkelijke focus van Trouwidee lag met name op de huwelijksdag. Wij trekken het plaatje breder door ook aandacht te schenken aan het leven met elkaar: van hypotheekadviseurs tot woninginrichting en van trouwauto’s tot patissiers. We proberen een mooie mix te creëren tussen de bekende elementen van Trouwidee en een aantal nieuwe innovatieve elementen, zoals een DIY corner met workshops en een kennislokaal met presentaties”, zegt Sophie Defaix, marketingcoördinator van Trouwidee.

Voor de eerste editie van Trouwidee in Gorinchem zal de voormalige organisatie van Trouwidee nog betrokken zijn. “We hebben veel vertrouwen dat Trouwidee in goede handen is bij Easyfairs. Zij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van beurzen en evenementen, waaronder ook christelijke events als Familiedagen. Alles bij elkaar opgeteld gaf Easyfairs ons het juiste gevoel”, zegt Hannah Speksnijder de Heus.

Met Trouwidee zal er een sfeervol event neergezet worden, waar oude en nieuwe bezoekers inspiratie op kunnen doen voor hun trouwdag en het leven met elkaar. Trouwidee is op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020. Op de vrijdag is Trouwidee te bezoeken tussen 16.00 en 22.00 uur en op de zaterdag tussen 10.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Manita Philipsen, e-mail: manita.philipsen@easyfairs.com of 0183-680673. Voor meer informatie over Trouwidee: www.trouwidee.nl.

Trouwidee
Scroll naar top