Familiedagen viert 10-jarig bestaan met extra lente-editie in Gorinchem

Familiedagen viert dit jaar haar 10-jarig bestaan met een extra lente-editie in Gorinchem. De familiebeurs die zich richt op de gereformeerde gezindte vindt plaats in de meivakantie: dinsdag 30 april en woensdag 1 mei 2019. Net als tijdens eerdere edities staat tijdens de lente-editie het dagje uit voor de hele familie centraal met volop mogelijkheden om te winkelen, een uitgebreid programma en het all inclusive horecaconcept.

“We organiseren deze speciale lente-editie ter ere van het 10-jarig bestaan van Familiedagen. De opzet van de beurs is nagenoeg vergelijkbaar met andere jaren, al voegen we dit keer extra feestelijke elementen toe aan het concept. De beurs is bijvoorbeeld op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur, maar op dinsdag 30 april is er ook een prachtig exclusief avondconcert vanaf 19.00 uur. In de tussentijd organiseren wij vanaf 17.00 uur een heerlijk 3-gangendinner in het buffetrestaurant”, zegt medeorganisator Nadine van Heijst.

Nieuw op Familiedagen is het Food & Family Plein waar iedereen workshops en demonstaties kunnen volgen. Ook zijn hier proeverijen bij te wonen. Alle activiteiten worden gegeven door diverse specialisten. Daarnaast bestaat het programma voor deze extra editie in de meivakantie uit activiteiten voor jong en oud. Zo is er onder andere een gevarieerd podiumprogramma met zang, modeshows en een quiz. Bovendien is er een kennislokaal waar inspirerende lezingen en workshops worden aangeboden. Voor de kinderen is er uitgebreide kinderanimatie met abseilen, springkussens en knutselopdrachtjes.

Binnenkort maakt de organisatie het volledige programma bekend. De lente-editie van Familiedagen Gorinchem is op dinsdag 30 april en woensdag 1 mei 2019 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A27 en A15. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.familiedagen.nu.

Familiedagen Gorinchem
Scroll naar top