Fietsvakbeurs Vélovak lanceert in 2019 een Brommer- en Scooterplein

De fietsvakbeurs Vélovak introduceert op de derde editie een Brommer- en Scooterplein. De drie mooie merken AGM scooters, BTC scooters en PePe Parts hebben zich al ingeschreven. “Veel leveranciers uit de fietsenbranche zijn ook actief op het gebied van (elektrische) scooters. Uit gesprekken met zowel (potentiële) exposanten als bezoekers kwam het segment ‘scooters’ vaak naar voren. In de afgelopen periode hebben we onderzocht of er daadwerkelijk voldoende draagvlak is om scooters te integreren op Vélovak. En het antwoord is duidelijk: ja!”, zegt Mascha de Bruin, Head of Events Vélovak.

Naast de inschrijving van de drie merken AGM scooters, BTC scooters en PePe Parts, verwacht de organisatie het Brommer- en Scooterplein binnenkort verder aan te vullen met nog meer scooterproducenten en groothandelaren in accessoires en onderdelen voor scooters. De Bruin: “We zijn momenteel volop in gesprek met geïnteresseerde partijen. Met de komst van het Brommer- en Scooterplein beogen we samen met de branche Vélovak nog completer en aantrekkelijker te maken.”

In aanloop naar de derde editie van Vélovak raakt de overige beursvloer ook verder gevuld met verschillende marktspelers waaronder Dutchebike, Juncker Bike Parts, E-Wheels Studio, Verduin Agency, Oneway Distribution, Kettler Alu-Rad GmbH, SKS Germany, Achielle en The Plus Company. Verder is bekend gemaakt dat ook dit jaar het Tweewieler Kennistheater onderdeel uitmaakt van de beursvloer. Ook wordt er in samenwerking met Tweewieler Academy en hoofdsponsor Juncker Bike Parts een competitie voor de fietsmonteur georganiseerd, de Vélovakman (-vrouw) Award. De vakwedstrijd heeft als doel het ambacht van de fietsenmaker een speciaal podium te bieden.

Over Vélovak

Vélovak is hét gerichte inkoop-, netwerk en kennisevenement vlak voor het nieuwe seizoen voor de distributeurs en winkeliers uit de fietsen- en scooterbranche van de Benelux. In 2018 werd Vélovak bezocht door ruim 1500 fietsvakhandelaren uit de Benelux. Aan het vakevenement nemen de officiële merkdealers en importeurs van fietsen, accessoires, onderdelen, kleding en voeding deel. Ook exposeren er partners voor de winkelinrichting, retail services en alles voor de werkplaats. Informatie over deelname kan opgevraagd worden via Kevin van der Ploeg en Will Scheper.

De derde editie van de fietsvakbeurs Vélovak is op 22, 23 en 24 september 2019 in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A27 en A15. Voor meer informatie: www.velovak.nl.

Vélovak
Vélovak
Scroll naar top