Auto Prof – AMT Live 2019 bezocht door ruim 10.000 professionals

De afgelopen editie van Auto Prof – AMT Live op 12, 13 en 14 februari 2019 in Gorinchem is bezocht door 10.329 autoprofessionals. “We hadden dit jaar wat minder exposanten, maar hierdoor is het aantal bezoekers per exposant wel gestegen met maar liefst 21 procent. Onze exposanten hebben naar eigen zeggen dan ook een erg goede beurs gedraaid. Ook wij zijn tevreden met het beursverloop en richten nu alle pijlen op 2020 waarbij we Auto Prof – AMT Live als één nationale jaarlijkse vakbeurs positioneren”, zegt Floris Valk, Head of Events Automotive bij beursorganisator Easyfairs.

De 2019-editie van Auto Prof – AMT Live in Evenementenhal Gorinchem viel op de dinsdag en (vooral) woensdag beter uit qua bezoekersaantallen dan vorig jaar. “De romantische autoprofessional liet het op Valentijnsdag, de derde beursdag, afweten”, legt Valk uit met een knipoog. “De derde beursdag was rustiger dan vorig jaar. Voor 2020 valt de beursplanning beter uit met 11, 12 en 13 februari als beursdagen.”

Voorafgaand aan beursdag 2 van Auto Prof – AMT Live maakte beursorganisator Easyfairs haar toekomstplannen bekend. Meer dan honderd belangstellenden (exposanten en potentiele exposanten) waren hierbij aanwezig. De presentatie werd afgetrapt door CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs. Vervolgens presenteerde Valk de nieuwe koers van Auto Prof – AMT Live, namelijk één nationale jaarlijkse vakbeurs in Gorinchem. Daarnaast introduceert Easyfairs in 2020 twee nieuwe thema’s op Auto Prof – AMT Live: elektrische auto’s en 3D-geprinte auto-onderdelen. De regionale editie in Hardenberg komt per direct te vervallen.

Valk: “Zowel exposanten als bezoekers zijn betrokken geweest bij de totstandkoming van dit vernieuwde beursconcept. Toch blijft het altijd spannend hoe zo’n nieuw concept landt bij het grote publiek. Maar die spanning was achteraf onnodig, want we hebben vrijwel uitsluitend positieve reacties gehad op de gepresenteerde plannen. Daar zijn we ontzettend blij mee en zien we ook als een bevestiging dat we écht iets gaan neerzetten met elkaar en voor elkaar.”

Auto Prof – AMT Live 2020

Vanaf nu is Auto Prof – AMT Live een nationale vakbeurs die één keer per jaar plaatsvindt op een vaste locatie: Evenementenhal Gorinchem. De drukbezochte kennissessies in de sfeervolle kennisdome’s blijven uiteraard deel uit maken van het concept. De eerste editie van Auto Prof – AMT Live als nationale vakbeurs is op 11, 12 en 13 februari 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.autoprof-amtlive.nl.

Auto Prof - AMT Live
Scroll naar top