HortiContact lanceert nieuwe beursvloerindeling voor 2020

De glastuinbouwbeurs HortiContact introduceert een compleet nieuwe indeling voor de 2020-editie. De nieuwe speelsere indeling telt meerdere themagebieden (HortiPackaging, Soft Fruit Experience, Fossielvrij, Cannabis, Innovatiezone), biedt meer ruimte voor innovaties en kennisdeling en moet zorgen voor meer interactie. Een grote verandering is ook de bovenverdieping die deze zomer wordt omgebouwd tot één grote extra beursvloer.

“We zien een verschuiving in de reden van bezoekers om naar een beurs te komen. Bezoekers komen niet meer alleen voor een contactmoment, maar komen vooral ook voor nieuwe kennis, willen innovaties zien en lezingen bijwonen. En nog belangrijker: ze willen vooral beleven. De huidige beursvloer liet dit allemaal niet voldoende toe”, legt Mariëlle Schonewille uit, Head of Horticulture namens beursorganisator Easyfairs.

“Met de nieuwe opzet van de beursvloer creëren wij meer beleving en verschillende mogelijkheden om nieuwe kennis op te doen, hot items uit te lichten en innovaties te showen. We richten verschillende themagebieden en netwerklounges in. Ook komen er foodplaza’s die de beleving op een positieve manier verhogen. Daarnaast willen we met deze nieuwe indeling de beurs voor de internationale markt nog interessanter maken. Verder hebben we ons beursteam uitgebreid en versterkt met Ceoray Rozenboom, zij is het nieuwe aanspreekpunt voor HortiContact 2020”, aldus Schonewille.

Het nieuws van de nieuwe beursvloerindeling voor HortiContact 2020 is bekend gemaakt op de vooravond van de 2019-editie. De grootste sectorbeurs voor de glastuinbouw in Nederland viert op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 februari haar zestiende editie in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze editie wordt EasyGo geïntroduceerd bij exposanten en zal vanaf 2020 onderdeel zijn van het beursconcept. Dit servicepakket bevat een breed aanbod aan marketingtools waarmee de exposant nog meer uit de beursdeelname haalt en het voor de bezoeker nog makkelijker wordt om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek.

HortiContact 2019

Al meer dan 15 jaar vormt HortiContact de Nederlandse trots van de glastuinbouw met gemiddeld ruim 500 exposanten en meer dan 14.500 bezoekers. Bezoekers van HortiContact komen vooral uit de sier-, groente- en fruitteelt (onder glas). De vakbeurs is op 19, 20 en 21 februari 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie: www.horticontact.nl.

HortiContact
HortiContact 2019
Scroll naar top