Crea Weekend Voorjaar in Gorinchem met meer ruimte voor workshops en demo’s

De aankomende editie van Crea Weekend Voorjaar in Gorinchem staat voor de deur: 1, 2 en 3 februari 2019. Voor het eerst breidt deze voorjaarseditie uit met Crea College, een nieuw initiatief dat in oktober 2018 gelanceerd werd tijdens Crea Weekend Najaar. “Crea College is een aanvulling op Crea Weekend en vindt gelijktijdig plaats. Hier zijn veel interactieve workshops te volgen over verschillende creatieve hobby’s. Ten opzichte van het najaar, breiden we Crea College nu nog verder uit”, zegt Manita Philipsen namens de organisatie.

Een aantal succesvolle interactieve workshops die afgelopen najaar te volgen waren op Crea College keren begin februari ook terug tijdens de voorjaarseditie. Zo is er aandacht voor haken & papier door Den Dennis, koekjes decoreren met Jillbeesz en is Crea Chick (o.a. bekend van YouTube en Instagram) aanwezig die meer vertelt over bullet journaling. Ook is er weer een Creative Café waar bezoekers bekende bloggers, vloggers en Instagrammers kunnen ontmoeten.

Daarnaast breidt het programma op Crea College verder uit met een aantal nieuwe sessies, zoals een masterclasses handlettering door Karin Joan, jungle ecosystemen (home decoration) door Eco life tube, mandala tekenen door Banu Design en de schildertechniek marmeren op papier en keramiek door Roumi Kunst Instituut. Verder ontbreekt het Haak & Brei Café voor alle handwerkliefhebbers niet op Crea College en is Gestipt weer aanwezig om bezoekers alles te vertellen over stippen op porselein.

Nieuw op Crea Weekend Voorjaar is het Handletterplein met Anita van Love 2 Create en Papicolor. Hier zijn onder andere masterclasses te volgen van bullet journaling door Goudenlijntjes en een masterclass handlettering met ecoline (tekenen/kalligrafie) door Studio Suikerzoet. Verder keert het Be creative kinderplein terug op Crea Weekend Voorjaar en tal van andere workshops/inspiratiesessies gericht op alle creatieve branches.

“Het programma is rijkelijk gevuld met veel nieuwe activiteiten en tegelijkertijd keren succesvolle onderdelen terug. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en hopen dat de bezoeker zich thuis voelt op dit event en na afloop veel inspiratie en nieuwe kennis heeft opgedaan. Alle workshops en demo’s worden aangeboden door partijen die zich elke dag richten op de trends en ontwikkelingen binnen creatief hobbygebied”, aldus Philipsen.

Crea Weekend Voorjaar en Crea College zijn op 1, 2 en 3 februari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15 en A27. Op deze dagen is de beursvloer geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangskaarten zijn zowel online als aan de kassa te koop. Voor meer informatie: www.crea-weekend.nl of www.crea-college.nl.

Crea Weekend Voorjaar
Crea Weekend Voorjaar
Scroll naar top