Programma Beauty Days Gorinchem 2019 definitief

Het programma voor de eerste editie van Beauty Days Gorinchem (voorheen Vakbeurs Uiterlijke Verzorging) op 19, 20 en 21 januari 2019 is definitief. Eerder maakte organisator Easyfairs al bekend dat er meer pleinen en theaters zijn om het aantal lezingen, demonstraties en wedstrijden uit te breiden. De organisatie voegt nu de daad bij het woord en maakt een uitgebreid programma bekend voor alle vijf beautybranches: schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures, masseurs en visagisten.  

Bezoekers kunnen op een groot podium live meekijken met ‘Nail It Competition’ waar vele nationale en internationale nagelstylisten strijden om het Nederlands Kampioenschap. De wedstrijd is welbekend, maar vindt voor het eerst plaats tijdens Beauty Days Gorinchem. De prijsuitreiking is op zondag 20 januari om 17.30 uur.

Verder is er voor nagelstylisten een Nail Arena die bestaat uit drie area’s: JC Nail Show, JC Speakers Corner en JC My name is… Op zaterdag en maandag vinden er in de JC Nail Show verschillende demo’s plaats. In de JC Speakers Corner worden onderwerpen belicht als Russian Manicure, Hoe maak je een goede foto van je handen, The World Of Gel Polish en The World Of The Natural Nail. Bij JC My name… wordt aandacht besteed waarom de natuurlijke nagel ontzettend belangrijk is, prijsbepaling en het runnen van een bedrijf, deelnemen aan een wedstrijd is een boost voor je salon en waarom meedoen aan wedstrijden en trainen in een wedstrijdteam.

Programma ‘Huiskamer’ en ‘Studeerkamer’
Eind 2018 maakt de organisatie bekend dat er op Beauty Days Gorinchem een ‘Studeerkamer’ en ‘Huiskamer’ zijn, waar praktische kennis met elkaar gedeeld wordt. Enkele programmaonderdelen zijn toen bekend gemaakt, zoals lezingen van huidguru Ahmet Turkkani, Kathleen Kay Cosmetics, Eet en Leef Schiedam (alle drie in de ‘Studeerkamer) en lezingen van Wolfgang Peppmeier en Tom Sebastian (‘Huiskamer’). Het programma voor de ‘Huiskamer’ is nu verder aangevuld met persoonlijk advies over de online zichtbaarheid van jouw salon, gegeven door Kameleon Websites (stand 209).

Ter aanvulling op het programma in de ‘Studeerkamer’ zijn er ook lezingen speciaal voor pedicures over met zorg verkopen door Frank Berghuis, medische pedicure door Wim Waanders van Pediroda, Schimmelnagels door Tineke de Beer en wat is WandelWol?

Meer demo’s op Beauty Plein
Het programma op het Beauty Plein is uitgebreid met nieuwe demonstraties, zoals camouflage therapie en organic skincare. Ook geeft LivLashes een introductie over het zetten van wimperextensions. Op het Beauty Plein worden met name technieken gedemonstreerd over beautybehandelingen. Vakgebieden als wenkbrauwstyling, natuurlijke huidverzorging, wimperstyling en huidverbetering komen aan bod.

Make-up area
Een nieuw onderdeel dat gelanceerd wordt op Beauty Days is de ‘Make-up area’. Hier vinden wedstrijden en workshops plaats. Op zondag vindt de visagie wedstrijd ‘Benelux Make-up Talent’ plaats. Daarnaast worden op zondag en maandag workshops gegeven over onder andere Contour & Highlight en ‘Be Rock’ eye make-up. Ook zijn er demonstraties op het gebied van een snelle make-up na de behandeling in de salon, ‘How to Contour and Highlight’ en City Make-up.

Openingstijden Beauty Days Gorinchem 2019
De eerste editie van Beauty Days Gorinchem is op 19, 20 en 21 januari 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem, direct aan de A15. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is vanaf 16 jaar. Beautyprofessionals kunnen hun tickets aanvragen via www.beauty-days.nl.

Beauty Days
Beauty Days Logo
Scroll naar top